Dinerkaart

VOORGERECHTEN  
Rundercarpaccio. Basilicum mayonaise | kaantjes | gefrituurde kappertjes | kaaskrokant |
pijnboompitten | rucola.
€ 10,50
Wisselsoep. Vraag naar de soep van dit moment! € 5,50
Salade huisgerookte kip. Huisgerookte kippendij | cashewnoten | peultjes | taugé | Oosterse dressing |
ook veganistisch te bestellen.
€ 7,50
Tonijntartaar. Avocado crème | citruspanko | panna cotta van wasabi. € 11,00
Gamba’s. Kreeftenbouillon | lente ui-aardappelsalade | venkel | dille. € 9,50
Vitello tonato. Langzaam gegaarde kalfshaas | tonijnmayonaise | kappertjes | aardappelkrokant. € 8,50
Chef’s special. Wisselend voorgerecht. Vraag naar de special van dit moment! dagprijs

 

Vleesgerechten
Extra genieten? We hebben bij onze hoofdgerechten een bijpassende wijn en bier geselecteerd!
 
Varkenshaasmedaillons. (Weisburgunder | Apple Bandit). Met Granny Smith en een saus van appelstroop. € 16,50
Bavette. (Akkerdraai | Vedett IPA). Australisch graan gevoerd Angus rund, smaakvol met een echte vleesbite en
geroemd onder onze vaste gasten. Geserveerd met Bearnaisesaus.
€ 19,80
Duo van Lam. (Oude Denneboom Shiraz | Affligem dubbel). Heerlijke combinatie van lamsrump en lamsrack. Geserveerd met een saus van gepofte sjalot en rode wijn. € 22,50
Surf & Turf. (Koelenhoffer Pinotage | Weizen). Smaakvolle biefstuk met gamba’s en pesto roomsaus. € 21,50
Gegrilde sukadesteak. (Oude Denneboom Shiraz | St. Bernardus 8). Smaakvol en een echte guilty pleasure. Het meest malse stuk rundvlees op de kaart! Geserveerd met een lichtpittige saus van gepofte paprika en chilipeper. € 21,50
Kipsaté. (Koelenhoffer Pinotage | Affligem Blond). Huisgemarineerde kippendij. Geserveerd met kroepoek, gefrituurde uitjes, atjar en pindasaus. € 14,50
Spare ribs. (Koelenhoffer Pinotage | BarBar Blond). Zacht gegaard in een huisgemaakte marinade en daardoor super smaakvol! Geserveerd met knoflooksaus. Wilt u deze hot of sweet? € 16,50
Chef’s special. Wisselend hoofdgerecht. Vraag naar de special van nu! dagprijs

 

VISGERECHTEN
Bij alle hoofdgerechten wordt frites, sla en mayonaise geserveerd.
 
Kabeljauw. (Koelenhoffer Sauvignon Blanc | Vedett IPA). Deense kabeljauw, gefileerd en op de huid gebakken. Geserveerd met salsa verde. € 20,50
Zalmfilet. (Oude Denneboom Chenin Blanc | Vedett wit). Op de huid gebakken zalmfilet, geserveerd met een saus van citroengras. € 17,50
Tong. (Diemersdal Chardonnay | Karmeliet Tripel). Met kreeftensaus. € 16,50

 

VIS NOCH VLEES
Bij alle hoofdgerechten wordt frites, sla en mayonaise geserveerd.
 
Zomerse groentegratin. (Oude Denneboom Chenin Blanc | Blauw Ijsbeer blond). Met een salade van venkel en babygroentes. Ook veganistisch te bestellen! € 15,50

 

NAGERECHTEN  
Witte chocolade cheesecake. Bodem van Oreo-koek |Frambozen-ijs | bosvruchtencouli. € 7,50
Parfait van aardbei. Crème fraîche | aardbeienkletskop | schuim van aardbei| oh ja, en nog meer aardbei. € 7,50
Passievrucht bavarois. Gegrilde perzik | luchtig krokant van passievrucht | macadamia noten | yoghurt-ijs. € 7,00
Warme chocoladebrownie. Vanille-ijs | gesuikerd amandelschaafsel | vanille gelei | vanillesaus. € 7,50
Limoncello tiramisu. Witte perzik-ijs | verse aardbeien | merenque. € 7,00
Kaasplankje. 4 wisselende kazen van het Maassluise kaaswinkeltje. Geserveerd met port. € 12,50
Chef’s special. Wisselend dessert, vraag naar het dessert van dit moment! dagprijs