Dinerkaart

VOORGERECHTEN  
Rundercarpaccio. truffelmayonaise | pijnboompitten | spekjes | rucola | kaaskrokant | gefrituurde kappertjes € 10,50
Wisselsoep. Vraag naar de soep van dit moment! dagprijs
Paul’s salade. Gebakken beukenzwam | vijgen | hazelnoot | kastanjes | dressing van vijg en balsamico € 8,50
Gerookte eendenborst. Mango-chili chutney | macadamia | tomatenkaviaar € 9,50
Buikspek. Pompoenpuree | paddenstoelenbouillon | hazelnoot € 8,50
Gamba’s. Gepofte aardappelsalade | aardappelkrokant | mayonaise van Vadouvan € 9,90
Chef’s special. Wisselend voorgerecht. Vraag naar de special van dit moment! dagprijs

 

VLEESGERECHTEN
Bij alle hoofdgerechten worden frites, sla en aardappelgratin geserveerd.
 
Kipsaté. Huis gemarineerde kippendij. Geserveerd met kroepoek, gefrituurde uitjes, atjar en pindasaus. € 13,50
Spare ribs. Zacht gegaard en daardoor supermals! Geserveerd met knoflooksaus. Keuze uit zoet of pikant. € 15,90
Rib eye. Super mals en smaakvol Australisch graan gevoerde rib eye van de grill, geserveerd met een saus van zwarte knoflook € 23,50
Kiprouleaux. Bereid van kippendij, geserveerd met dragonsaus en krokant van serranoham € 16,50
Hertenbiefstuk. Lekker mals en geserveerd met een heerlijke saus van port, tijm en kersen € 21,50
Kalfsoester. Biefstuk van de kalf, weinig tot geen bindweefsel en fijne vleesdraad. Geserveerd met een saus van kalfsjus en zoete ui € 18,50
Bavette. Australisch graan gevoerde Angus rund, smaakvol met een echte vleesbite. Geserveerd met een champignon truffel saus € 18,90
Chef’s special. Wisselend hoofdgerecht. Vraag naar de special van nu! dagprijs

 

VISGERECHTEN
Bij alle hoofdgerechten worden frites, sla en aardappels uit de oven geserveerd.
 
Zalmforel. Op de huid gebakken, geserveerd met een saus van gerookte boter € 17,50
Kabeljauw. Noorse winterkabeljauw, Skrei, geserveerd met een saus van groene mosterd € 18,50

 

VIS NOCH VLEES
Bij alle hoofdgerechten worden frites, sla en aardappels uit de oven geserveerd.
 
Veggie stoof. Stoof van seizoensgroenten, paddestoelen, kikkererwten en halloumi € 15,50

 

NAGERECHTEN  
Speculaastiramisu. Speculaas | gemarineerde kersen | speculaaskrokant € 7,50
Bosvruchten panna cotta. Yoghurtijs | merengue | frambozen spongecake | amandel € 7,00
Koffie crème brûlée. Karamelijs | chocolade spongecake | gelei van amaretto | bitterkoekjes € 6,50
Vanille & chocolade. Brownie | worst van chocolade | breekkoek | vanille bavarois | gefrituurde chocolade € 7,50
Kaasplankje. 4 wisselende kazen van het Maassluise kaaswinkeltje, geserveerd met port € 11,50
Citroentaart. Met vanille ijs € 5,00
Chef’s special. Wisselend dessert, vraag naar het dessert van dit moment! dagprijs