Menu voor groepen

Tot 10 personen kunt u gewoon a la carte eten. Liever een menu met een vastgestelde prijs? Dan kunt u kiezen uit de volgende menu’s:

 

MENU A
Prijs per persoon.
Maak uw keuze uit 2 hoofdgerechten.
€ 27,50
VOORGERECHT: Plateau du chef. De chef maakt een symfonie van kleine voorgerechten. Welke voorgerechten het zijn? Dat is een verassing!
HOOFDGERECHT: Kipfilet. Kemper* Landhoen filet (heerlijk mals!) kort gegrild en afgegaard in de oven. Geserveerd met een mais crème en gebakken boontjes, uitje, witlof en pastinaak.
HOOFDGERECHT: Tongrolletjes. Rolletjes van tongfilet, gegaard in een groente bouillon. Erg lekker met een kreeftensaus maar u mag ook een andere saus kiezen.. Iedereen die van tong houdt vind dit verrukkelijk!
NAGERECHT: Petit Grand dessert. De chef maakt een combinatie van kleine desserts voor u. Zo kunt u van verschillende desserts proeven!

 

MENU B
Prijs per persoon.
Maak uw keuze uit 2 hoofdgerechten.
€ 29,50
VOORGERECHT: Plateau du chef. De chef maakt een symfonie van kleine voorgerechten. Welke voorgerechten het zijn? Dat is een verassing!
HOOFDGERECHT: Varkensmedaillons. Terug van weggeweest! Geserveerd op een bedje van seizoensgroenten. Erg lekker met de bekende champignon roomsaus! Dit varkentje laat zich wel wassen!
HOOFDGERECHT: Kabeljauw. Op de huid gebakken Kabeljauw, erg bekend en erg lekker. Op de huid zit een kruidenkorst van panco, gedroogde zeewier en kroepoek. Een stukje zee op uw bord. Gewoon proberen! Erg lekker met een witte wijn saus.
NAGERECHT: Petit Grand dessert. De chef maakt een combinatie van kleine desserts voor u. Zo kunt u van verschillende desserts proeven!

 

MENU C
Prijs per persoon.
Maak uw keuze uit 2 hoofdgerechten.
€ 32,50
VOORGERECHT: Plateau du chef. De chef maakt een symfonie van kleine voorgerechten. Welke voorgerechten het zijn? Dat is een verassing!
HOOFDGERECHT: Entrecôte. Mooi gegrilde entrecôte van Iers rund. Aan te raden met kruidenboter, zoals het hoort! U mag er natuurlijk ook een ander sausje bij kiezen.
HOOFDGERECHT: Zalm. Op de huid gebakken zalmfilet (graatloos) geserveerd op een bedje van seizoensgroenten. U mag zelf een saus kiezen; witte wijn saus, Hollandaise of kreeftensaus.
NAGERECHT: Petit Grand dessert. De chef maakt een combinatie van kleine desserts voor u. Zo kunt u van verschillende desserts proeven!