Dinerkaart

 

VOORGERECHTEN  
Rundercarpaccio.
Truffelmayonaise | Kaantjes | Gefrituurde kappertjes | Kaaskrokant | Pijnboompitten | Rucola
€ 11,50
Wisselsoep.
Vraag naar de soep van dit moment!
€ 5,50
Kiprouleau
Gepofte mais | Chips van Serranoham | maïs | Doperwtencrème
€ 7,50
Varkenslende.
Gebrande brie | Hazelnoot | Cranberry | Spitskool
€ 7,50
Paul’s salade.
Rozijnen | Paddestoelen | Nootjes | Gepofte quinoa | Dressing van PX | Oude geitenkaas
€ 9,50
Gamba’s.
Kreeftenbouillon | lente ui-aardappelsalade | venkel | dille.
€ 9,50
Chef’s special.
Wisselend voorgerecht. Vraag naar de special van dit moment!
dagprijs

 

HOOFDGERECHTEN
Bij alle hoofdgerechten wordt frites, sla en mayonaise geserveerd.
 
Kipsaté.
Huisgemarineerde kippendij, geserveerd met kroepoek, gefrituurde uitjes, atjar en taugé
€ 14,50
Spare ribs.
Zacht gegaard in een huisgemaakte marinade en daardoor super smaakvol! Geserveerd met knoflooksaus. Wilt u deze hot of sweet!
€ 16,50
Bavette.
Australisch, graan gevoerd Angus rund. Smaakvol met een echte vleesbite en geroemd onder onze vaste gasten. Geserveerd met stroganoffsaus
€ 19,75
Buikspek
4 uur gegaard in de oven en daardoor supermals met een krokante korst. Geserveerd met een saus van ahornsiroop.
€ 18,00
Runder entrecôte.
Australisch rund met een lekker randje vet uit de rug. Geserveerd met peperroomsaus
€ 23,00
Wild stoofpotje.
Stoofpotje met drie soorten wild: ree, hert en haas, gestoofd met knolselderij, wortel en prei
€ 17,50
Hertenrugfilet.
Lekker mals en een heerlijke wildsmaak, geserveerd met een saus van kersen
€ 21,50

 

UIT DE ZEE
Bij alle hoofdgerechten wordt frites, sla en mayonaise geserveerd.
 
Heilbot.
Op de huid gebakken, smelt weg op je tong! Geserveerd met beurre blanc
€ 18,50
Zalm.
Op de huid gebakken, geserveerd met mosterd dille saus
€ 19,50

 

VIS NOCH VLEES
Bij alle hoofdgerechten wordt frites, sla en mayonaise geserveerd.
 
Vega burger.
Met tomaat, huisgemaakte ketchup, mozarella en komkommer in zoetzuur
€ 14,50
Chef’s special.
Wisselend hoofdgerecht, vraag naar de special van dit moment!
Dagprijs

 

NAGERECHTEN  
Koffie parfait.
Broskaramel | Pure chocolade variaties
€ 7,50
Tiramisu van hazelnoot.
Bramen-ijs | Huisgemaakte bosvruchten coulis | Koekcrumble
€ 7,50
Bosvruchten bavarois.
Griekse yoghurt-honing ijs | Granaatappel | Walnoot
€ 7,00
Chocolade moelleux.
Mango curd | Mango ijs | Chocolade crumble
€ 7,50
Warme appel crumble taart.
Met vanille ijs en vanille saus
€ 7,00
Kaasplankje.
4 kazen van het Maassluise kaaswinkeltje! Geserveerd met een glaasje port
€ 12,50
Chef’s special.
Wisselend dessert, vraag naar het dessert van dit moment!
dagprijs