Dinerkaart

 

VOORGERECHTEN  
Rundercarpaccio.
Pestomayonaise | kaantjes | gefrituurde kappertjes | kaaskrokant | pijnboompitten | rucola
€ 11,50
Wisselsoep.
Vraag naar de soep van dit moment!
€ 5,50
Gemarineerde zalm.
Doperwtencrème | aardappelkrokant | frisée | wakamé
€ 9,50
Gamba’s.
In kruidenboter | avocadocrème | crouton | groene asperge
€ 9,75
Duo van eend.
Gerookte eendenborst en boutje | gele wortelcrème | hazelnoot | bieten- meringue
€ 11,50
Paul’s salade.
Gegrilde kippendij | gepofte pompoen | paddenstoelen | dressing van walnoot | ook vegetarisch en als hoofdgerecht te bestellen
€ 12,50

 

HOOFDGERECHTEN
Vlees
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, salade en seizoensgroenten.
 
Kipsaté. (Koelenhoffer Pinotage | Affligem Blond)
Huisgemarineerde kippendij, Geserveerd met kroepoek, gefrituurde uitjes en atjar.
€ 15,00
Spare ribs. (Koelenhoffer Pinotage | BarBar Blond)
Zacht gegaard in een huisgemaakte marinade en daardoor super smaakvol! Keuze uit zoet, pikant of barbeque. Geserveerd met knoflooksaus.
€ 16,50
Surf & Turf Asian style (Koelenbosch Merlot | Seef Bootjesbier).
Combinatie van bavette van graan gevoerde Angus rund en gamba’s. Geserveerd met Teriyaki, bosui, taugé en sesam.
€ 21,50
Varkensribroast (Koelenbosch 1941 | Karmeliet tripel).
Heerlijk mals en vol van smaak. Ook wel de ‘tomahawk steak van het varken’ genoemd. Geserveerd met pepersaus.
€ 18,50
Biefstuk (Oude Denneboom Shiraz | Brugse zot dubbel).
Super malse rumpsteak van het Ierse rund. Geserveerd met klassieke rode wijnsaus.
€ 17,50
Pannetje stoofvlees (Pfaffel Zweigelt | Westmalle dubbel).
Een echte topper! Klassieke runderstoof om heerlijk mee op te warmen. Bereid met rode wijn.
€17,50

 

HOOFDGERECHTEN
Vis
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, salade en seizoensgroenten.
 
Dorade (Pfaffel Grüner Veltliner | Seef blond)
Gefileerd. Geserveerd met een saus van knoflook, citroen en groene kruiden!
€ 20,50
Zalm (Rondebosch Chardonnay | Maneblusser)
Gefileerd en op de huid gebakken. Geserveerd met mosterdsaus
€ 19,50

 

HOOFDGERECHTEN
Vis nog vlees
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, salade en seizoensgroenten.
 
Paddenstoelenhachee (Vina real Rioja | Brugse Zot Dubbel)
Hachee van kastanjechampignons met bitterballen van zuurkool en mosterdmayonaise.
Ook veganistisch te bestellen.
€ 16,50
Paul’s salade (Pfaffel Grüner Veltliner | Maneblusser)
Maaltijdsalade met gemengde slasoorten | kipstuckjes van de vegetarische slager | gepofte pompoen | paddenstoelen | dressing van walnoot
€ 15,50

 

NAGERECHTEN  
Mokkamoussetaart
Speculaasbodem | frambozensaus | pure chocolade | bokkenpootjes-ijs
€ 7,50
Bosvruchtenparfait
Witte chocolademousse | amandelen | bramen | ruby chocolade
€ 7,50
Mandarijn panna cotta
Witte chocolade krokant | sinaasappelcrème | blondie
macadamia | Liquor 43-ijs
€ 7,50
Crème brûlée
Seizoensfruit | bramen-ijs
€ 7,50
Kersenbavarois
Kersengelei | hangop | meringue | hazelnoot | yoghurt-ijs
€ 7,50
Kaasplankje
5 kazen van het Maassluise kaaswinkeltje! Geserveerd met een glaasje pinorto
€ 13,50