Dinerkaart
KOUDE GERECHTEN | |
---|---|
Rundercarpaccio | kaaskrokant | kaantjes | kappertjes | pestomayonaise | pijnboompitten | rucola | € 11,50 |
Rundertartaar | truffelmayonaise | gepocheerde eidooier | aardappelkrokantjes | € 7,50 |
Tataki van entrecôte | saus van mirin, soya en limoen | gefrituurde uitjes | € 9,50 |
Gebrande tonijn | Oosterse mayonaise | wakamé | sesam | € 11,50 |
Gerookte paling | groene kruiden panna cotta | zeekraal | wasabi kroepoek | € 9,50 |
Avocado carpaccio | tortilla krokant | mais | Feta | pittige olie | limoen | € 7,50 |
WARME GERECHTEN | |
---|---|
Epoisse ‘fondue’ | getoast brood | € 6,50 |
Ribfingers | sticky honing-sojasaus | lente ui | sesam | € 10,00 |
Sukadesteak | saus van gepofte paprika | 180 gr. | € 19,50 |
Lamsrump | chimichurri | 180 gr. | € 17,50 |
Javaanse kipsaté | ui | champignon | ketjap | 160 gr. | € 13,00 |
Entrecôte | saus van gepofte sjalot | 180 gr. | € 18,50 |
Spare ribs | halve rib | Kevin’s style | zoet-pikant-BBQ | € 8,00 |
Vegan kipstuckjes | roerbak | teriyaki | gefrituurde rijstnoodles | € 11,50 |
Surf & Turf | buikspek | gamba’s | teriyaki | € 12,50 |
Coquilles | zeekraal | chorizo-olie | € 11,00 |
Roodbaars | citrusbotersaus | 160 gr. | € 13,50 |
Kabeljauw | saus van roomboter, witte wijn, knoflook en groene kruiden | € 13,00 |
BIJGERECHTEN | |
---|---|
Frites met mayonaise | € 2,00 |
Zoete aardappelfrites met truffelmayonaise | € 3,00 |
Gegrilde groente | € 3,00 |
Groene salade | € 2,00 |
Halve maiskolf met roomboter en zeezout | € 2,00 |
DESSERTS | |
---|---|
Lekkers voor bij de koffie | 3 lekkernijen | € 4,00 p.p. |
Reuzenmeringue | aardbeien | knettersnoep | aardbeienijs | romanoff | € 6,50 |
Pure chocoladetaart | bodem van bastognekoek | frambozensorbet | € 6,00 |
Kaasplankje | 5 kazen van Het Maassluise Kaaswinkeltje | port | € 11,50 |